ASPEREN All Stars

Hét gezelligste team!

Asperen 5 - Asperen 3

Van tevoren veel over gesproken, de indeling van Asperen 5 en Asperen 3 in dezelfde competitie. Daarnaast ook nog eens de openingswedstrijd van de competitie. Het beloofde een pittige wedstrijd van beide kanten te worden. Nadat Asperen 5 de warming up van Asperen 3 had aanschouwd kon de wedstrijd beginnen. Een voorspoedig begin voor Asperen 5, binnen 10 minuten stond het 2-0 door doelpunten van Joost en Ryan. Asperen 3 liet zien dat het een prima conditie bezit en met veel lopende mensen kreeg Asperen 5 het moeilijker en dit resulteerde nog voor de rust in twee doelpunten voor Asperen 3 2-2. Waar we allen de rust in dachten te gaan met een gelijkspel was het toch weer onze steun en toeverlaat Leon die aantekende voor de 3-2. 
Na rust werd het toch een verhit potje, waarin Asperen 3 in de 59e minuut de 3-3 maakte, doordat er diverse spelers van Asperen stopte met voetballen omdat zij dachten dat er werd gefloten... Dit fluitje kwam van het andere veld en Asperen 3 maakte hier slim gebruik van. 

De wedstrijd werd naarmate het einde in zicht kwam, pittiger en ondanks weinig slaap scoorde Ryan toch nog de 4-3. Over het restant van de wedstrijd hebben we het maar niet meer.