ASPEREN All Stars

Hét gezelligste team!

Beker: Asperen 5 - BZC '14 4

Een bijzondere dag waarop de gebroeders Horden (Theo en Harco) hun laatste wedstrijd samen zouden spelen. Helaas heeft Harco ervoor gekozen te stoppen bij de Asperen All Stars. Wel heeft hij beloofd in januari terug te keren voor het Asperen All Starts Dart toernooi. Ook Patrick Hoencamp stopte aan het eind van laatste seizoen en Harco en Patrick mochten gisteren een mooie actiefoto in ontvangst nemen als dank voor hun bewezen diensten. 

Dan toch de wedstrijd...
Met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar tegen de gemiddelde leeftijd van 19 jaar een een graden of 25, konden we bij de opkomst op het veld al opmaken dat we een zware wedstrijd tegemoet konden zien. Asperen ving de tegenstander rond de middenlijn op, maar kon de tegenstander er niet van weerhouden de 1-0 te maken. Na een mooie counter en assist van Ryan het Lam mocht Leon aantekenen voor de 1-1, maar helaas maakte  BZC voor de rust de 1-2. 
De thee deed Asperen niet veel goeds en al snel liep BZC uit naar een 1-5 voorsprong. De eer werd nog gered door Patrick de Ridder, welke in blessure tijd de 2-5 scoorde. Deze wedstrijd was goed voor de conditie en we gaan ons opmaken voor de eerste competitie wedstrijd;

De kraker tegen Asperen 3! 

Score:
12e minuut  Leon de Ridder
90+ minuut Patrick de Ridder

Wissels:
46e minuut Wim --> Harco
46e minuut Adem --> Theo
46e minuut erik --> Joost
46e minuut Patrick --> Chris
78e minuut Leon --> Patrick
85e minuut Harco --> Adem