ASPEREN All Stars

Hét gezelligste team!

Nieuws van het front


SVW 3 - Asperen 5
Wedstrijdverslag online. Lees hem hier.


 

Afscheid spelers 

Helaas is er een einde gekomen aan de voetbalcarrière van Harco Horden en Patrick Hoencamp. Wij willen beide spelers bedanken voor hun bewezen diensten en hopen ze nog veel langs de lijn te zien bij de Asperen Allstars! 

 


Café het Vennetje nieuwe sponsors ASPEREN All Stars

ASPEREN All stars staan erom bekend in de 3e helft en de verlenging daarvan als winnaar van het veld/uit de kantine te stappen. Dit bleef niet onopgemerkt; Café het Vennetje zorgt na elke thuiswedstrijd van ASPEREN All Stars voor het 1e kratje bier in de kantine! Tevens zijn zij mede-sponsor geworden van het nieuwe kledingpakket, welke aangeboden door meerdere sponsors (zie onderstaand nieuwsbericht).


Nieuwe kleding ASPEREN All Stars

ASPEREN All Stars worden voorafgaand seizoen '19-'20 weer flink verwend door hun sponsors. Nieuwe trainingspakken, polo's en Hoodies van de Nike Academy lijn worden aangeboden door meerdere sponsors!

Sponsors Hoencamp Engineering, De Meent Hoveniers, Jannic, Café 't Vennetje, Croon & Croon, Mouwrik Waardenburg en Route 88 zorgen ervoor dat ASPEREN All Stars er komend seizoen als een top elftal bijlopen! Nogmaals reuze bedankt!!