ASPEREN All Stars

Hét gezelligste team!

Sponsors
Croon & Croon Design
Niek de Ridder, jarenlang All Star geweest en ondersteunt met zijn Croon & Croon Design nog steeds de ASPEREN All Stars. 
Met groots enthousiasme en veel plezier importeren en distribueren zij hippe merken en originele, innovatieve en praktische producten van over de hele wereld. Dit doen zij voornamelijk op het gebied van wonen, lifestyle en design. Twee maal per jaar, in het voor- en najaar, introduceren zij nieuwe collecties. Het sales team zorgt ervoor dat winkels in België, Nederland en Luxemburg deze mooie producten kunnen verkopen.

www.croon-design.nl


Hoencamp Engineering
Net als Niek de Ridder is Patrick Hoencamp jarenlang All Star geweest. Vorig jaar heeft Patrick wegens zijn overvolle agenda bij Hoencamp Engineering afscheid moeten nemen als veldspeler, maar ondersteunt hij de ASPEREN all stars tegenwoordig als sponsor . Hoencamp Engineering is een bouwkundig tekenaar gevestigd in Utrecht. Eigenaar is dus Patrick Hoencamp. Hij is een bouwkundig tekenaar met al ruime ervaring met diverse projecten bij zowel particulieren als bedrijven. Het ontwerpen en bouwen van een huis of bedrijfspand gaat niet vanzelf. Er is een vergunning nodig, u heeft wensen en u wilt een betrouwbare partner. Hoencamp Engineering helpt u bij dit proces.
Voor het digitaliseren van uw tekeningen bent u ook aan het juiste adres bij Hoencamp Engineering.
Wilt u meer weten? Kijk verder op de website.


Café 't Vennetje

Wilt u nu Max Verstappen kijken, een potje darts of biljart spelen of één van de eredivisie wedstrijden kijk? Dan bent u bij café het Vennetje aan het juiste adres! Ook zijn zij in de weekenden een feestcafé, dus kom voor een leuk feestje ook gerust aan.
Door de fijne samenwerking met “Brasserie de Buren” is er naast een heerlijk koud biertje ook de mogelijkheid een maaltijd te nuttigen.

Kom gerust eens een keer langs; Nieuwstraat 108 te Leerdam! 


Route 88
Route 88 wordt geleid door Jan Wiggelinkhuijsen, wie al vast bij de ASPEREN all stars heeft gespeeld. De kwaliteit sprong er vanaf, dus heeft de trainer van Asperen 1 de wijze keuze gemaakt Jan weer terug te halen. Net als de andere oud spelers ondersteunt Jan het elftal als sponsor. Bent u onderweg en heeft u trek? Of wilt u thuis wat lekkers op tafel zetten? Laat het vakkundige en enthousiaste team u voorzien van een vers, lekker en kwalitatief goed product. Of het nu gaat om een frietje, een vers belegd broodje of een complete maaltijd bij Route 88 smaakt het altijd! Kijk voor alle mogelijkheden op de website van Route 88.


Jannic
Arnold Slob, één van de huidige krachten uit het All Stars team. Zijn bedrijf Jannic is een jong bedrijf met ruime ervaring op het gebied van spelen en infra. Hierdoor kunnen zij een totaalplaatje bieden voor inspectie en onderhoud van speeltoestellen, alsmede het inrichten van een speelplaats. Daarnaast kennen en herkennen zij de verschillende speeltoestellen en leveranciers, wat een groot voordeel heeft bij de identificatie van de onderdelen die benodigd zijn voor onderhoud en reparatie.
Kortom Jannic is uw aanspreekpunt op het gebied van buitenspelen en buiten recreëren.

Op deze website geven zij u een beeld van wat Jannic u allemaal kan bieden.


Mouwrik Waardenburg
De trouwe sluitpost Collin timmert door de weeks flink aan de weg... Bij zijn bedrijf Mouwrik Waardenburg werken ongeveer 60 jonge en enthousiaste medewerkers. Bij deze omvang kan een snelle en efficiënte realisatie van de projecten goed worden gewaarborgd. Uitgangspunt in hen relatie met opdrachtgevers is het ontzorgen van de klant. Zij verrassen de opdrachtgevers graag met het leveren van uitmuntende service, zeer directe communicatielijnen en goede technische oplossingen voor complete vraagstukken. Afspraken zijn heilig en planningen worden, hoe strak ook, altijd gehaald. Met Mouwrik Waardenburg als uitvoerende partij kunt u gerust achterover zitten. Zij zorgen dat het goed komt. Bezoek de website van Mouwrik Waardenburg.De Meent Hoveniers
Ryan het Lam is sinds een aantal jaar een All Star lid en ondersteunt zijn team niet alleen in het veld, maar ook als Sponsor. Medewerkers van De Meent Hoveniers zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze hoveniers zijn vakmensen met oog voor detail. Ze hebben ruime ervaring in het aanleggen en onderhouden van kwaliteitstuinen. Of het nu gaat om particuliere tuinen, openbaar groen, bedrijf- of privéterreinen. Goede communicatie met de opdrachtgevers, een nette werkwijze en degelijke afwerking staan daarbij centraal.

Website De Meent Hoveniers